Januari 11, 2011

Sapa pandai ... cuba teka?

Suatu petang.....di petang sabtu...selepas hujan berhenti....


Buat apa tuuuuu......................    jangan buat yang tidak - tidak!.

Wahai kawan - kawan .. cuba teka apa agaknya ada di  fikiran si mata biru ni....



Entri sempena ..110111....Sesiapa yang meyambut harijadinya pada hari ini di ucapkan 'Happy Birthday to youuuuuuuuu...panjang umur ,murah rezeki dan dalam lindungan ALLAH sentiasa.


25 ulasan:

  1. siti siti siti

    semua blog tulis pasal bufday siti..femes na

    BalasPadam
  2. apa lah difikirannya tu..

    mata ...cantiknya!

    BalasPadam
  3. Dia nak melompat capai kamera kot! :)

    BalasPadam
  4. Iman..
    Adik bongsu kakwan yg stay kat Butterorth pun sambut harijadinya yg ke 34 pada 110111.

    BalasPadam
  5. Ina..,
    Mata ori tu..bukan contact lens ye..

    BalasPadam
  6. Kakcik..,
    Nyau - nyau takleh lompat sbb kat luar pagar..tinggi sangat bagi dia...

    BalasPadam
  7. salam kak wan

    si comel tu mau makan kamera kot hehe ~

    BalasPadam
  8. Bermata biru hehehe....tapi jangan tabur sana tabur sini...

    BalasPadam
  9. W.salam manje..,
    mak au..mak au tu je bunyi nya.

    BalasPadam
  10. KakZai..,
    Bapak dia siam mari sbb tu mata dia biru..so far belum lagi saya nampak dia menabur dlm rumah.

    BalasPadam
  11. salam wan..cite meow meow hari ni ye..
    macam teruja nak menagkap sesuatu je tu..

    BalasPadam
  12. KakErna..,
    Nama dia nyau - nyau ..tak........sebab dia pandang terus kat kamera..

    BalasPadam
  13. Terimakasih kawan - kawan sudi sahut pertanyaan daripada kakwan.
    Ada satu lag;- kakwan baru perasan yang n3 ni bukan saja ditulis pada 110111 tapi waktunya pun kebetulan dipublish pada 11;11 mlm. Alhamdulillah...kebetulanyg sangat indah.

    pada pendapat saya nyau - nyau tu cakap; Hmm..hmm comelnya tuan aku ni....heh..heh..heh

    BalasPadam
  14. mmg comey n jelita pun tuan dia...tak dinafikan...

    ala kak wan ni malu2 kucing la pulakkk...

    BalasPadam
  15. Ain...,
    Ngeh..ngeh..ngeh sambil hidung kembanguncup.

    BalasPadam
  16. Hello Kak Wan, thats a beautiful cat. Love it's blue eyes.
    Apa kuching tu? Persian?
    You have a nice day and keep a song in your heart. Best regards, Lee.

    BalasPadam
  17. Hello uncle Lee..,
    That's a siamese mix domestic cat..not a persian ..,bulu dia pendek je.
    TQ hope see you again.

    BalasPadam
  18. teringat kucing kt umah..teringat mata birunya yg kuyu ..happy ya klu dpt tengok kucing tuh

    BalasPadam
  19. ikan keli ikan tersangkut di joran,
    apa lagi kalau tak minta makanan..

    BalasPadam
  20. Kak Wan, lama nya x dengar cerita. apa khabar?

    Nway, You are invited! Jemput datang ke Qaiser's second bday party kakak!

    Please come with ur family =)

    BalasPadam

terimakasih pada yang sudi.Moga Allah kan menambah rezeki .